1. maaliskuuta 2014

tänä iltana

Saatan kohta oksentaa ihan vaan koska uudet paskat periaatteet.  Voisin olla nussimassa maailman seksikkäintä miestä. Sen sijaan istun minun sängyssä ja kiroan.  Jos se huomenna vielä minut haluaa, niin meen. Toiveajattelua. Silläkin selviää pää ja unohtaa minut. Vittu.  Hyvä näin ja silti vituttaa. Oksettaa.

Ps. Baarissa oli ihan herra yhdentoista kaksoisolento.  Meinasin saada sydärin ja rakastua.

11 kommenttia:

  1. Iik kuka on maailman seksikkäin mies?!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että. Sellainen yksi uusi mies. Ei se oikeasti ole maailman seksikkäin mutta humalassa ehkä luulin niin vähän aikaa.

      Poista
  2. Mäkin haluan jostain mun maailman seksikkäimmän mieheni. Tinderissä on matchayksiä kiitettävästi (vaikka supervalikoiva olenkin), mutta eihän sitä nyt jokaista voi kokeilla! Odotan sitä päivää, kun tulen kotiin ja joku ihana, täydellinen (tai ainakin sitä lähellä oleva) mies odottaa ovella....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksei voi jokaista kokeilla?! Ainakin sillain vähän. Jotkut nimittäin siellä näyttää hyvältä ja kun ne avaa suunsa, kaikki on pilalla. Minä ainakin aion kokeilla jokaisen miehen, jonka kohdalla siltä tuntuu! (tai onhan noita jo kokeiltukin.)

      Poista
  3. Niin no, miksipäs ei... :D tinder-miesten tapaaminen on jo melkein liiankin helppoa, välillä siihen riittää vain muutama puhekupla ja tapaaminen on sovittu. Välillä se on kyllä yhtä nopeasti koettu ja ohi.

    Mutta onhan se hauskaakin. Jos kaipaa hierontaa, hierojan löytää, jos kaipaa viiniseuraa, sellaisenkin saa hyvin äkkiä. Jos vain yksinkertaisesti haluaa miestä, sitäkin saa.

    Mutta miksi toisten miesten pitää esittää kovin asiallisia sitten kun tavataan! En minä kaipaa mitään kilttiä hissukkaa! Tai sitten ne vain ovat sellaisia. Tekisi melkein mieli alkaa itse kirjoittaa blogia tinder-treffeistä, tämän blogin innoittamana. Ihan vaan vaikka omaksi iloksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin alat kirjottaa blogia aiheesta! Ja sitten annat kaikkia vinkkejä minunkaltaisille, miten avata keskustelu mätsin jälkeen. Koska minä välillä vaan tyydyn katselemaan kuvia kuola valuen, kun en tiedä mitä sanoisin. Mut hei. Oikeesti, hyvä idea. Odotan jo! :)

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Tässä tämä http://www.tindergirlslife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laittaisin tähän miljoona sydäntä ja tykkäystä ja peukkuja ja hymiöö ja kaikkea. Go girl!

      Poista
  6. Voiei oletpas ihana! :)

    VastaaPoista
  7. Miten sun tinderöinti sujuu? Et ole kirjottanut pitkään aikaan :)

    VastaaPoista